Merken
  1. (23)
Haartype
  1. (1)
  2. (4)
  3. (1)
  4. (1)
  5. (4)
Levertijd
  1. (23)
Stoffen
  1. (1)
  2. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schwarzkopf Styling

(23 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf Styling (23 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen.

JohnBeerens.com heeft een zeer ruim assortiment Schwarzkopf stylingproducten. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten haarlak, mousse, volumespray, haargel en wax. Voor elk haartype is het juiste stylingproduct van Schwarzkopf te vinden. 

De OSIS+ lijn van Schwarzkopf is een aanrader betreft de stylingproducten. Door de goede kwaliteit van Schwarzkopf producten hoeft u er weinig van te gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen. Hierdoor kunt u langer met de producten doen.

 Wilt u meer informatie over de stylingproducten van Schwarzkopf? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij kunnen adviseren welk product voor u geschikt is.