Merken
 1. (10)
Haartype
 1. (7)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (3)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
Levertijd
 1. (10)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schwarzkopf Treatment

(10 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf Treatment (10 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen.

Naast shampoos en conditioners heeft Schwarzkopf ook een aantal treatments. Een treatment is een intensieve verzorging voor dagelijks gebruik. Een treatment is een meer verzorgende dan een conditioner en voedt het haar dieper. Het haar wordt verzorgd, beschermd en gevoed. 

Er zijn verschillende soorten treatments verkrijgbaar voor het juiste haartype. Zo is er een speciale treatment die het haar beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals de Smooth Shine Treatment. Daarnaast bestaat er ook een leave-in treatment van Schwarzkopf, namelijk de Schwarzkopf Repair Rescue Leave-in Treatment, die het haar de gehele dag beschermt.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste treatment van Schwarzkopf? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het juiste advies.