We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sea·Line is een gezonde, 100% natuurzuivere huidverzorginglijn voor zowel man als vrouw. Sea·Line combineert de beste ingrediënten van de aarde voor de dagelijks natuurzuivere huidverzorging. Sea·Line omvat een uitgebreide serie verzorgingsproducten op basis van Dode Zee Zout voor het gezicht, het lichaam en het haar. Sea·Line is geschikt voor zowel de jongere als de oudere huid en heeft speciale producten voor behandeling van de droge huid, de geïrriteerde huid, de acne huid, de hoofdhuid en roos.

Sea·Line heeft enkele dagcrèmes in het assortiment. Zo is er de Mineral Face Cream. Dit is een diep voedende crème, boordevol natuurlijke ingrediënten. De Sea·Line Mineral Face Cream is ontwikkeld om zelfs de meest droge, veeleisende en gevoelige huid te verzorgen. De Face Cream brengt de celdeling in balans en beschermt de huid tegen UVA straling. Sea·Line Mineral Face Cream helpt de huid herstellen en neemt een trekkerig of jeukerig gevoel weg. De Face Cream zorgt voor een soepele, zachte en gezonde huid.

Daarnaast is er een twee in één crème. De Acno Day & Night Cream is een diep herstellende crème, boordevol natuurlijke ingrediënten. De Sea·Line Acno Day & Night Cream is ontwikkeld om de huid te voeden en te helpen herstellen. De Face Cream gaat onzuiverheden tegen en beschermt de huid tegen de vorming van vuistjes en mee-eters. Sea·Line Acno Day & Night Cream helpt littekentjes te vervagen en zorgt voor een egale huid. De Acno Day & Night Cream reguleert de talgproductie en het vochtgehalte. De huid wordt weer gaaf en gezond.

Heeft u vragen over de dagcrèmes van Sea·Line? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje