Sensationail is marktleider op het gebied van het gel manicure systeem voor thuis. Sensational is van de makers van Nailene. Nailene is gespecialiseerd in alle categorieën kunstnagels. Dit innovatieve bedrijf gaat verder met Sensationail.

Senationail heeft verschillende kleurtjes gelnagellak, wat dit merk geschikt maakt voor iedereen. Irritatiefactor nummer 1 bij vrouwen is het snel vervagen van nagellak. Hiervoor heeft Senationail de oplossing! De Sensationail gelnagellak wordt uitgehard onder een LED lamp, waardoor de nagellak tot wel twee weken feilloos blijft zitten.

Senationail geeft vrouwen betaalbare salon-kwaliteit nagels voor dagelijks gebruik. Dit resultaat wordt bereikt door de innovatieve LED technologie en unieke gel formule. Sensationail heeft verschillende starters kits ontwikkeld, waardoor er maar in één aankoop alle benodigdheden in huis is. In deze kits zit een LED lamp, een gelceanser, een primer, een basecoat en topcoat, gekleurde gelnagellak, doekjes, een manicure stokje en instructieboekje. Kortom: Alles wat er nodig is om aan de slag te gaan met Sensationail!

Heeft u vragen of advies nodig over Sensationail? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder.