Merken
 1. (40)
Haartype
 1. (5)
 2. (4)
 3. (5)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (3)
 8. (1)
 9. (1)
Levertijd
 1. (40)
Stoffen
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Senscience

(40 artikelen)
Bekijk alles
Senscience (40 artikelen)
Bekijk alles

Senscience

Senscience is de ultieme haarverzorgingslijn die werd ontwikkeld door Shiseide Laboratories. Deze luxe haarverzorgingslijn bevat verschillende luxe producten zoals exclusieve shampoos, conditioners, treatments, serums en stylingproducten. Senscience wil graag dat de producten bijdragen aan een mooie en verzorgde uitstraling. De producten bevatten daarom ook rijke ingrediënten zoals Vitalock-6. Dit is een samenstelling van verschillende anti-oxidanten. Tevens bevatten alle producten van Senscience verschillende mineralen, vitamines en proteïnen waardoor uw haar weer zal stralen als nooit tevoren.

Senscience haarproducten

De haarverzorgingslijn van Senscience bevat meer dan 30 luxueuze producten. Om ervoor te zorgen dat de haren optimaal worden verzorgd, bevatten alle producten rijke formuleringen. Deze rijke formuleringen zijn ontwikkeld met behulp van moderne technologieën zodat de haren niet alleen een worden verzorgd, maar ook worden hersteld en gevoed. Tevens zorgt de mix van speciale ingredienten ervoor dat het haar van binnenuit wordt versterkt. Zo geniet uw haar van de beste verzorging en wordt het tevens beschermd tegen invloeden van buitenaf. Geef uw haar daarom ook de ultieme verzorging die het verdient door het gebruik van de beste haarproducten van Senscience.

Sensciene online bestellen

De haren zijn essentieel voor een perfecte uitstraling, bestel daarom vandaag nog uw favoriete producten van Senscience bij JohnBeerens.com. Het merk combineert kwaliteitsproducten en een aantrekkelijke prijs. Bestel vandaag nog uw favoriete producten, want morgen kan u ze al in huis hebben. U kunt de haarverzorgingsproducten veilig en eenvoudig online bestellen in de webshop. Indien u graag meer advies wenst over hoe u de perfecte uitstraling kan krijgen, schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via [email protected]. Geniet morgen al van een heerlijke verzorging voor uw haren.