Merken
  1. (5)
Haartype
  1. (2)
  2. (1)
  3. (2)
  4. (1)
  5. (1)
Levertijd
  1. (5)
Stoffen
  1. (4)
Populair
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sexy Hair Conditioners

(5 artikelen)
Bekijk alles
Sexy Hair Conditioners (5 artikelen)
Bekijk alles

Sexy Hair conditioner

Sexy hair is ontstaan in Los Angeles, Micheal O´Rourke was niet tevreden over de producten die in zijn salon gebruikt werden. Hierdoor besloot hij om zelf een professioneel haarlabel te ontwikkelen. Inmiddels word Sexyhair aangeboden in maar liefst 47 landen en gebruikt in 100.000 gecertificeerde salons. Sexyhair heeft voor ieder haartype het perfecte product of perfecte producten om ieder gewenst effect te kunnen creëren. Doordat er zoveel verschillende productenlijnen zijn zit er voor ieder haartype een perfecte productenlijn tussen. Iedere lijn heeft zijn bijpassende shampoo, conditioner, verzorging en styling producten.

Sexy Hair conditioners

De conditioners van Sexy hair werken het beste als u daar een bijpassende shampoo bij koopt. In de conditioner van sexy hair zitten voldoende voedingsstoffen die u haar nodig heeft. Sluit na het wassen altijd af met een conditioner of masker want anders kan het haar beschadigd raken. Doordat u het haar wast zal u haarlaag open gaan staan en ´worden schoon gemaakt´ doordat u het haar weer afsluit met een conditioner zal het haar schoon en zacht aanvoelen.

Sexyhair producten kopen

U kunt uw sexyhair producten veilig en eenvoudig online bestellen. Wilt u een persoonlijk advies om erachter te komen welke shampoo het beste aansluit op uw haartype? Neemt u dan contact op met onze Beautycare. Wij zijn op werkdagen beschikbaar op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected]