Merken
  1. (7)
Haartype
  1. (2)
  2. (2)
Levertijd
  1. (7)
Populair
  1. (2)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sexy Hair Finishing

(7 artikelen)
Bekijk alles
Sexy Hair Finishing (7 artikelen)
Bekijk alles

Sexy Hair Finishing

Sexyhair heeft een uitgebreid assortiment aan finishing producten. Doordat er veel verschillende finishing producten zijn, is er altijd een product dat perfect aansluit op de wensen en behoeften van ieder haartype. Er zijn verschillende soorten haarsprays met verschillende functies. Zo zorgt de een voor een enorme hoeveelheid stevigheid, de ander voor een bijzondere hold en er is zelfs een haarspray die vocht buiten het haar houdt.

Sexy Hair Finishing producten

72 uur verzekerd van dikker haar? Dat is mogelijk met de Big Sexy Hair Full Bloom. De spray heeft een heerlijke geur die 24 uur meegaat. Ook wordt het haar beschermt tegen de hitte van warmtetools. Stevige hold en goede verzorging daar zorgt de Sexy Hair Healthy Sexy Hair Soya Want Flat Hair Iron Spray voor. Dankzij de tarwe-eiwitten krijgt het haar extra stevigheid. Als er warmtetools gebruikt worden, trekken de verzorgingsstoffen in het haar.Om pluishaar tegen te gaan met de juiste bescherming is de Sexy Hair Smooth Sexy Hair Smooth & Seal Anti-Frizz & Shine Spray een perfect product. Het beschermt het haar tegen vochtigheid, kleurvervaging en UVA/UVB stralen.

Sexy Hair Finishing bestellen

Om het haar te stylen en te verzorgen, zijn de Sexy Hair Finishing producten echt perfect. Het haar wordt optimaal verzorgt en gefixeerd. Bestel de Finishing producten veilig en snel via onze webshop JohnBeerens.com. Kunt u geen keuze maken of heeft u vragen over de producten? Onze beautyservice staat iedere werkdag voor u klaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].