Merken
  1. (7)
Haartype
  1. (2)
  2. (2)
Levertijd
  1. (7)
Populair
  1. (2)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sexy Hair Finishing

(7 artikelen)
Bekijk alles
Sexy Hair Finishing (7 artikelen)
Bekijk alles

Sexyhair Finishing

Sexyhair heeft een uitgebreid assortiment aan finishing producten. Doordat er veel verschillende finishing producten zijn, is er altijd een product dat perfect aansluit op de wensen en behoeften van ieder haartype. Er zijn verschillende soorten haarsprays met verschillende functies. Zo zorgt de een voor een enorme hoeveelheid stevigheid, de ander voor een bijzondere hold en er is zelfs een haarspray die vocht buiten het haar houd. Natuurlijk heeft Sexyhair ook een onmisbare glansspray in het assortiment.

Ook zijn er verschillende producten die bescherming bieden tegen de hitte van stylingtools. De een voorzien van een grote hoeveelheid glans, de ander van een stevige hold.

Dan zijn er ook nog twee uitzonderlijke sprays. Deze bijzondere producten van Sexyhair geven de finishing van een wax/clay terwijl ze verwerkt zijn in een spray. Dit zorgt voor een matte of glanzende finishing voorzien van textuur en volheid.

De Sexyhair finishing producten overschrijden alle grenzen, en zullen ieder voorzien van een indrukwekkende look.

Heeft u vragen over de producten of bent u benieuwd naar ons persoonlijk advies? Wij helpen u graag verder en zijn alle werkdagen beschikbaar op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected]