Merken
  1. (5)
Haartype
  1. (2)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (3)
Levertijd
  1. (5)
Stoffen
  1. (1)
Populair
  1. (2)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sexy Hair Treatment

(5 artikelen)
Bekijk alles
Sexy Hair Treatment (5 artikelen)
Bekijk alles

Sexy Hair Treatment

Het merk Sexy Hair is ontstaan in Los Angeles en is ontwikkeld door Michael O´Rourke. Hij wilde nog betere producten ontwerpen, omdat hij zelf niet tevreden was over de haarverzorging die in zijn salon werd gebruikt. Zo is het merk ontstaat die het haar de optimale verzorging geeft.

Een treatment werkt nog iets dieper in het haar dan de conditioner. Door een treatment te gebruiken wordt het haar gezonder en sterker. Er is keuze uit afspoelbaar en een leave-in treatment.

Sexy Hair Treatment producten

De invloeden van buitenaf zoals föhnen, stylen, borstelen en kleuren kunnen ervoor zorgen dat de haarschubben open gaan staan. Hierdoor verliest het haar keratine, waardoor ook volume. De Big Sexy Hair Volumizing Treatment zorgt ervoor dat het haar gevoed wordt met keratine en vocht.

Sexy Hair Healthy Sexy Hair Soya Want It All 22 In 1 is een leave in treatment en bevat soja, cocoa en argan olie. Het product dringt het haar binnen, waardoor het haar van de aanzet tot de haarpunt wordt beschermd. De leave -in treatment hydrateert en verzacht het haar.

Een treatment dat het pluizen tegen gaat is de Sexy Hair Healthy Sexy Hair Soy Renewal Oil. Het product verhoogt glans en elasticiteit. De treatment beva:  soja, cocoa en argan olie die het haar voeden en beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Sexy Hair Treatment bestellen

Geef uw haar een goede boost met de Treatment van Sexy Hair. Zo krijgt u haar de optimale verzorging die het verdient. Bestel veilig en snel de Treatment via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de producten of over Sexy Hair? Aarzel niet met vragen en neem contact op met onze klantenservice. Wij staan iedere werkdag voor u klaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].