Merken
  1. (10)
Levertijd
  1. (9)
  2. (1)
Stoffen
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sienna-X

(10 artikelen)
Bekijk alles
Sienna-X (10 artikelen)
Bekijk alles

Sienna-X biedt producten aan die zorgen voor een natuurlijke egale bruine teint. Sienna X biedt hiervoor producten aan die beginnen bij de voorbereiding voor een egale teint ( zoals scrub) tot aan de verzorging na het tannen voor een langer behoud van de kleur. Sienna-X is hiernaast ook al 4 jaar op rij tot beste leverancier uitgeroepen van tanning producten in de Verenigde Staten.

Het Sienna-X assortiment bestaat uit verschillende producten waaronder scrub maar ook body wash, body balm en verschillende soorten self-tan producten. Hierbij kunt u denken aan crème, spray en een gel.  

Voordat u begint met een tanningspray, gel of mousse is het belangrijk om uw huid goed te reinigen. Dit kan met de Sienna-X Body Wash en Body Scrub. Dit zorgt ervoor dat u een schone en gladde huid krijgt, waardoor uw gemakkelijker een tanningspray of gel kan aanbrengen en uw huid langer bruin blijft. Kiest u voor een egale bruine tint dan kan u gaan voor de Gradual Glowing Self Tan of de Express Tanning Mist. Wilt u een donkere kleur dan kunt u kiezen voor de Sienna-X Dark Glowing Self Tan.

Naast tanning product heeft Sienna-X ook een matte bronzer en een set van 3 oogpotloden. Deze maken uw tan look compleet en zorgen voor een verzorgd uiterlijk.

Heeft u vragen of advies nodig over een product van Sienna-X? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.