Merken
  1. (4)
Levertijd
  1. (4)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sienna-X Bruiningsproducten

(4 artikelen)
Bekijk alles
Sienna-X Bruiningsproducten (4 artikelen)
Bekijk alles

Iedereen wilt er goed en gezond uitzien. Deze uitstraling kunt u krijgen door een mooie gezonde teint op de huid. Door de tanningsproducten te gebruiken van Sienna-X is deze look in een mum van tijd een feit.

Sienna-X heeft verschillende soorten bruiningssproducten in het assortiment. Ten eerste heeft sienna-X een prettige gladde crème. Dit is de Gradual Glowing Self Tan en de Dark Glowing Self Tan. De Gradual Glowing Self Tan wordt gebruikt om de Sienna-X Spray Tan behandeling te verlengen of om gelijkmatig een natuurlijke look op te bouwen. De Glowing Self Tan bevat zoete amandelolie wat de elasticiteit en gladheid van de huid hersteld. Sienna-X Dark Glowing Self Tan is een brons getinte rijke body-crème. Dit product bevat ook een anti-cellulites formule waardoor u een gladde huid krijgt.

Naast de crèmes heeft Sienna-X ook  een Tanning Mist. De Sienna-X Express Tanning Mist is een spray die speciaal ontwikkeld is om je een prachtige, instant teint te geven terwijl de bruine kleur zich blijft ontwikkelen. De spray is perfect voor het aanbrengen van een gelijkmatige, perfecte tan - of zelfs als aanvulling op die delen van het lichaam die gevoelig zijn voor het sneller vervagen van je tan.

Naast deze producten heeft Sienna-X ook een Instant Bronzing Gel en een Q10 Bronzing Mousse in het assortiment. De Sienna-X Q10 Bronzing Mousse is een mousse die sunless tanning met anti-aging ingrediënten combineert. De mousse zorgt dat de huid een mooie natuurlijke bruine kleur met een gouden gloed zal verkrijgen

Al deze producten zijn parabenen- en dierproefvrij.

Heeft u vragen of advies nodig over een product van Sienna-X Bruiningsproducten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.