Merken
  1. (5)
Levertijd
  1. (4)
  2. (1)
Stoffen
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sienna-X Verzorging

(5 artikelen)
Bekijk alles
Sienna-X Verzorging (5 artikelen)
Bekijk alles

Het is belangrijk om de huid goed te verzorgen als deze geteint is, of als u een mooie teint wilt verkrijgen. Door een goede verzorging zal  het behoud van de egale bruine kleur ook langer zichtbaar zijn. Sienna-X heeft verschillende verzorgings producten in het assortiment opgenomen waardoor dit mogelijk is.

De Sienna-X Balance Body Wash is een milde body wash voor het hele lichaam. Door de milde en zachte samenstelling is deze wash ook geschikt voor het gezicht. De Body Wash zorgt ervoor dat uw tan niet zal vervagen. Sienna-X heeft ook een scrub in het assortiment. De Sienna-X Polishing Body Scrub is een lichte crème-achtige scrub. De scrub is ontwikkeld voor de juiste voorbereiding van een tanning. De scrub ver verwijdert onzuiverheden met puimsteen, voor een zachte maar effectieve scrub. Hierdoor zal de huid super zacht aanvoelen.

Sienna-X heeft ook nog een fijne Body Balm. De Sienna X Radiance Body Balm is een niet vette balsem. De body balm is een super prachtige tan die gemakkelijk aangebracht kan worden. De fijne gouden subtiele accenten verbeteren de gebruinde huid met een lichtgevende glans.

Al deze producten zijn daarnaast ook nog eens parabenen- en dierproefvrij.

Heeft u vragen of advies nodig over een product van Sienna-X Verzorging? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.