Merken
  1. (15)
Huidtype
  1. (2)
  2. (2)
Levertijd
  1. (15)
Maat
  1. (2)
  2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Silk Solutions

(15 artikelen)
Bekijk alles
Silk Solutions (15 artikelen)
Bekijk alles

Silk Solutions biedt zijde kussenslopen en zijde slaapmaskers. Alle producten van Silk Avenue zijn van 100% echte zijden en zijn ontwikkeld zonder schadelijke stoffen. Dermatologen bevelen slapen op een zijde kussensloop aan. Zijde producten hydrateren de huid en ontreken de huid geen vocht. Dit komt door de een van de bouwstenen van zijde, namelijk aminozuren. Aminozuren hebben dezelfde pH-waarde als de huid en het haar. Deze ‘eiwitten’ zijn de bouwstenen van de zijden stof. Doordat zijden de huid hydrateert voorkomt het op lange termijn rimpels. Zijde kussenslopen zijn een weldaad voor de huid en haren. Silk Solutions biedt top kwaliteit zijde, ontwikkeld door een zijdespecialist.

Silk Solutions biedt zijde kussenslopen en slaapmaskers aan in verschillende kleuren. Zo zijn er de kleuren roze, marine, wijnrood, champagne en ivoor. Dit maakt het mogelijk om het slaapmasker en de kussensloop op elkaar af te stemmen qua kleur.

Heeft u vragen over een van de producten van Silk Solutions? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!