We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Silk Solutions kussenslopen

Een goede nachtrust is cruciaal voor uw dagelijkse verzorging. De mens heeft een goede nachtrust nodig om de dag goed door te brengen. Wij slapen ongeveer 6 tot 10 uur per nacht.  De kussenslopen van Silk Solutions zijn van 100% zijde gemaakt. Zijde verlengt de levensduur van de haarstyling en is ook nog eens goed voor de huid!

  • Vermindert rimpels
  • 100% zijde
  • Verlengt levensduur

Silk Solutions kussenslopen bij Johnbeerens.com

Silk Solutions biedt zijden kussenslopen van hoge kwaliteit. Het haar en de huid worden verzorgd tijdens het slapen. Een zijden kussensloop voorkomt rimpels en gespleten haarpunten. Ook worden slaapvouwen voorkomen. Met een zijden kussensloop blijft een föhnbeurt langer mooi en wordt de huid gehydrateerd. Zijde is namelijk van nature hydraterend voor de huid. Deze hydraterende eigenschappen blijven ook na het wassen van de sloop aanwezig. Een zijden kussensloop is goed voor het haar. Zijde verlengt de levensduur van de haarstyling en dit betekent in de praktijk dat men opstaat en aan de dag begint, zonder opnieuw een tijdrovende föhnbeurt. De 18 aminozuren in zijde herstellen de elasticiteit van het haar, geven het glans en voorkomen gespleten haarpunten. De gladheid van zijde voorkomt het breken van het haar. Daarnaast is een zijden kussensloop goed voor de huid. Het voorkomt rimpels en slaapvouwen. 

 

Silk Solutions veilig en online bestellen

Voor een goede nachtrust bestelt u vandaag nog de kussenslopen van Silk Solutions bij Johnbeerens.com. De producten zijn alle van 100% zijde. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de kussenslopen of over het merk Silk Solutions dan kan u contact opnemen met onze beautycare via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje