Merken
  1. (8)
Levertijd
  1. (8)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Silk Solutions Zijden Kussensloop

(8 artikelen)
Bekijk alles
Silk Solutions Zijden Kussensloop (8 artikelen)
Bekijk alles

Silk Solutions biedt zijden kussenslopen van hoge kwaliteit. Het haar en de huid worden verzorgd tijdens het slapen. Een zijden kussensloop voorkomt rimpels en gespleten haarpunten. Ook worden slaapvouwen voorkomen. Met een zijden kussensloop blijft een föhnbeurt langer mooi en het hydrateert de huid. Zijde is namelijk van nature hydraterend voor de huid. Deze hydraterende eigenschappen blijven ook na wassen van de sloop aanwezig.

Een zijden kussensloop is goed voor het haar. Zijde verlengt de levensduur van de haarstyling en dit betekent in de praktijk dat men opstaat en aan de dag begint, zonder tijdrovende föhnbeurt. De 18 aminozuren in zijde herstellen de elasticiteit van het haar, geven het glans en voorkomen gespleten haarpunten. De gladheid van zijde voorkomt het breken van het haar. Daarnaast is een zijden kussensloop goed voor de huid. Het voorkomt rimpels en slaapvouwen. 

Heeft u vragen over de kussenslopen van Silk Solutions? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.