Merken
  1. (12)
Huidtype
  1. (2)
  2. (3)
  3. (10)
  4. (2)
  5. (2)
Levertijd
  1. (12)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Aquatherm

(12 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Aquatherm (12 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende productlijnen voor de huid. Eén daarvan is Skeyndor Aquatherm. De producten uit de Aquatherm lijn zijn allen ontwikkeld op basis van thermaal water. Dit water is afkomstig uit gletsjers en heeft een verzachtende werking. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar vooral de gevoelige huid zal hier baat bij hebben. De Aquatherm producten brengen de huid in balans en hebben een herstellende functie. De huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast worden irritaties en rode vlekjes tegen gegaan. De uitgebreide productlijn bestaat onder andere uit reinigers, crèmes en maskers. De producten sluiten perfect op elkaar aan en zijn onderling te combineren.

Skeyndor Aquatherm bestaat uit een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een product te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over de Aquatherm lijn van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!