Merken
 1. (7)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (6)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (6)
 8. (1)
 9. (1)
Levertijd
 1. (7)
Stoffen
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Clear Balance

(7 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Clear Balance (7 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende productlijnen voor de huid. Eén daarvan is Skeyndor Clear Balance. De producten uit de Clear Balance lijn zijn allen ontwikkeld om de huid te ontdoen van onzuiverheden. De producten werken reinigend en gaan onzuiverheden tegen. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar vooral de vette of onzuivere huid zal hier baat bij hebben. De Clear Balance producten gaan de vorming puistjes en irritaties tegen. De uitgebreide productlijn bestaat onder andere uit reinigers, crèmes en maskers. De producten sluiten perfect op elkaar aan en zijn onderling te combineren.

Skeyndor Clear Balance bestaat uit een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een product te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over de Clear Balance lijn van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!