Merken
  1. (4)
Huidtype
  1. (4)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Corrective

(4 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Corrective (4 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende productlijnen voor de huid. Eén daarvan is Skeyndor Corrective. De producten uit de Corrective lijn zijn allen ontwikkeld om de huid jonger te laten ogen. De producten vullen rimpeltjes en lijntjes, waardoor de huid jonger zal ogen. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar vooral de ouder wordende huid zal hier baat bij hebben. De Corrective producten gaan daarnaast de vorming van rimpels en lijntjes tegen. De uitgebreide productlijn bestaat onder andere uit crèmes voor het gezicht, de ogen en de lippen. De producten sluiten perfect op elkaar aan en zijn onderling te combineren.

Skeyndor Corrective bestaat uit een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een product te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over de Corrective lijn van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!