Merken
 1. (29)
Huidtype
 1. (1)
 2. (12)
 3. (3)
 4. (2)
 5. (6)
 6. (1)
 7. (7)
 8. (4)
 9. (2)
Levertijd
 1. (29)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Dagcrèmes

(29 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Dagcrèmes (29 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende dagcrèmes in het assortiment. Zo zijn er producten voor de droge huid, de vette huid, de gevoelige huid en de rijpe huid. Voor iedere huid is een passend product verkrijgbaar. Daarnaast zijn de producten opgedeeld in productlijnen.

De Urban White lijn bestaat uit verschillende producten welke pigmentvlekjes tegengaan. Skeyndor Urban White Shield Day Cream geeft de huid een egale teint en beschermt de huid tegen stedelijke vervuilingsfactoren en Uv-straling. De Aquatherm lijn is geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige. De Corrective lijn bestaat uit verschillende producten welke rimpeltjes en lijntjes opvullen. De Eternal lijn bevordert de aanmaak van nieuwe cellen en maakt de huid zo jonger. De Oxygen lijn laat de huid ademen en is geschikt voor de droge huid. De Oxygen Skin Oxygen Cream maakt zelfs de meest verslechterde huid weer zijdezacht. Tenslotte is er de Royal Jelly Cream. Deze alles in één crème hertstelt de elasticiteit in de huid en gaat rimpelvorming tegen.

Skeyndor heeft een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een crème of serum te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over dagcrèmes van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!