Merken
  1. (8)
Huidtype
  1. (1)
  2. (3)
  3. (1)
  4. (1)
  5. (2)
  6. (1)
  7. (1)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (8)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Lichaamsverzorging

(8 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Lichaamsverzorging (8 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende producten voor het lichaam in het assortiment. Zo zijn er producten om de huid te verstevigen, te verzachten en te scrubben. Voor iedere huid is een passend product verkrijgbaar.

De Spa lijn bestaat uit een aantal heerlijke, verwennende producten voor het lichaam. Zo is er een zachte peeling, welke de huid weer laat stralen. Ook zijn er verstevigende crèmes voor de borst. Daarnaast zijn er verzorgende crèmes, welke afrekenen met striae en cellulite. Tevens zijn er speciale emulsies welke het lichaam weer energie geven. Tenslotte zijn er serums en crèmes verkrijgbaar.

Skeyndor heeft een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een crème of serum te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over lichaamsverzorging van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!