Merken
 1. (6)
Huidtype
 1. (3)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (3)
 5. (4)
 6. (2)
 7. (4)
 8. (5)
 9. (3)
 10. (3)
Levertijd
 1. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Make-up

(6 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Make-up (6 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende producten voor de huid. Zo heeft Skeyndor naast huidverzorging ook make-up in de collectie. Alles op de perfecte teint te creëren.

Zo is er Skeyndor BB Cream. Deze alles in één crème egaliseert de huid en hydrateert deze. Daarnaast beschermt de BB Cream tegen UV stralen en gaat deze huidveroudering tegen. Om een lichtere huid te creëren is er Skeyndor Urban White Matt Compact Powder. Dit crèmeachtige poeder verdoezelt pigmentvlekjes en creëert een egale teint. Tenslotte is er de Skeyndor Clear Balance Stick. Deze stick corrigeert oneffenheden en bestrijdt puistjes en onzuiverheden.

Skeyndor heeft een uitgebreide collectie make-up. Zo is er altijd een product te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over mannenverzorging van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!