Merken
 1. (7)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (6)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
Haartype
 1. (1)
Levertijd
 1. (7)
Geursoort
 1. (1)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Mannenverzorging

(7 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Mannenverzorging (7 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende producten voor de man in het assortiment. Zo zijn er producten voor tijdens en na het scheren, maar ook speciale crèmes. Voor iedere man is een passend product verkrijgbaar.

De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Om aan deze behoefte te voldoen is er Skeyndor For Men. Deze lijn bestaat uit een uitgebreide collectie verzorgende producten. Zo is zijn er verfrissende reinigers, kalmerende crèmes en verkoelende gels. Omdat ook de man graag jong wil blijven zijn er speciale antiverouderingsporducten voor de man.

Skeyndor heeft een uitgebreide collectie producten voor de man. Zo is er altijd een product te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over mannenverzorging van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!