Merken
  1. (12)
Huidtype
  1. (3)
  2. (1)
  3. (2)
  4. (1)
  5. (1)
Levertijd
  1. (12)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Natural Defence

(12 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Natural Defence (12 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende productlijnen voor de huid. Eén daarvan is Skeyndor Natural Defence. De producten uit de Natural Defence lijn zijn allen ontwikkeld om de natuurlijke weerstand van de huid te versterken. Daarnaast gaan de producten huidveroudering tegen en wordt het immuunsysteem van de huid ondersteund. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar vooral de ouder wordende huid zal hier baat bij hebben. De Natural Defence producten gaan de vorming van rimpels en lijntjes tegen en maken de huid strakker. De uitgebreide productlijn bestaat onder andere uit reinigers, crèmes en maskers. De producten sluiten perfect op elkaar aan en zijn onderling te combineren.

Skeyndor Natural Defence bestaat uit een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een product te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over de Natural Defence lijn van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!