Merken
  1. (1)
  2. (8)
Huidtype
  1. (1)
  2. (3)
  3. (4)
  4. (1)
  5. (2)
  6. (1)
Levertijd
  1. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Oogverzorging

(9 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Oogverzorging (9 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende producten voor de ogen in het assortiment. Zo zijn er producten om de huid rondom de ogen zachtjes te reinigen, maar ook producten die donkere kringen tegengaan. Voor iedere huid is een passend product verkrijgbaar. Daarnaast zijn de producten opgedeeld in productlijnen.

De Aquatherm lijn bevat een zachte oogmake-up reiniger. Deze reiniger is zelfs geschikt voor gevoelige ogen. De Natural Defence lijn bevat een herstellende oogcrème, welke wallen vermindert. De Eternal lijn bevat een beschermende oogcrème, welke de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. De Corrective lijn bevat een speciale crème welke lijntjes rondom de ogen opvult. De Aquatherm lijn bevat een kalmerende, verzachtende oogcrème voor de ouder wordende huid. Tenslotte bevat de For Men lijn een speciale oogcrème voor mannen.

Skeyndor heeft een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een crème te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over oogverzorging van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!