We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Skeydor Oxygen

Het continu bestuderen van actieve ingrediënten en technologische ontwikkelingen op het gebied van cosmetica én de voortdurende samenwerking met schoonheidsspecialisten heeft geleid tot het concept van Skeyndor 'The Scientific Skincare'. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen door middel van goede verzorging en heeft hiervoor verschillende productlijnen voor de huid. Eén daarvan is Skeyndor Oxygen. De producten uit de Oxygen lijn zijn ontwikkelt om uw huid zacht en glad te maken. De producten helpen zuurstof metaboliseren, waardoor cellen sneller herstellen. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype met tekenen van veroudering en rimpelvorming.

Waarom Skeyndor Oxygen?

Waarom zijn de Skeyndor Oxygen producten goed voor u? De Skeyndor Oxygen producten strijken uw huid glad en vormen een perfecte basis. De twee producten van Skeyndor Oxygen beschermen uw huid, stimuleren de zuurstofopname en activeren het celvernieuwingsproces van de opperhuid. De formule bevat ceramiden die de corneocyten in uw huid samenhouden en de natuurlijke structuur van uw huid in stand houden, terwijl tegelijkertijd de zuurstof beter oplosbaar wordt gemaakt zodat het beter naar de diepere huidlagen kan worden getransporteerd. Skeyndor producten zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Skeyndor Oxygen Skin Velours en Skeyndor Oxygen Skin Cream

De productlijn van Skeyndor Oxygen bestaat uit een crème en uit druppels. Beide producten kunnen de meest verslechterde huid weer zijdezacht maken. Skeyndor Oxygen Skin Cream is een crème speciaal ontwikkelt voor de droge huid. De crème laat uw huid stralend ogen en aanvoelen en uw huid wordt gerevitaliseerd. Skeyndor Oxygen Skin Velours zijn druppels die helpen om zuurstof te metaboliseren. Door het antiverouderingscomplex in de druppels zal uw huid mooi jong blijven. De producten sluiten perfect op elkaar aan en zijn onderling te combineren.

Skeyndor Oxygen online bestellen

Geniet morgen al van een stralende zachte huid met de producten van Skeyndor Oxygen. De producten geven uw huid dé verzorging die het nodig heeft. Indien u meer informatie wenst over de producten van Skeyndor Oxygen, kan u contact opnemen met onze beauty agents via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag