Merken
 1. (19)
Huidtype
 1. (2)
 2. (3)
 3. (2)
 4. (6)
 5. (4)
 6. (2)
 7. (5)
Levertijd
 1. (19)
Stoffen
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Reiniging

(19 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Reiniging (19 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende reinigingsproducten in het assortiment. Zo zijn er producten voor de droge huid, vette huid en gevoelige huid. Voor iedere huid is een passend product verkrijgbaar. Daarnaast zijn de producten opgedeeld in productlijnen.

De Essential lijn bestaat uit een reeks essentiële reinigingsproducten, geschikt voor ieder huidtype. De Natural Defence lijn bevat een zachte reinigingsmilk, perfect voor de droge en vochtarme huid. De Radiance Renewal lijn bevat een diep reinigende gel, geschikt voor ieder huidtype. De Clear Balance lijn is speciaal voor de vette en onzuivere huid. Deze lijn bestaat uit verschillende reinigingsproducten, waaronder gels en foams. De Urban White lijn bevat een reinigend schuim, welke de huid ontdoet van pigmentvlekjes. Tenslotte is er de Aquatherm lijn. Deze lijn is geschikt voor ieder huidtype en is zacht voor de gevoelige huid.

Skeyndor heeft een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een gel, foam, lotion of milk te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over reinigingsproducten van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!