Merken
 1. (11)
Huidtype
 1. (2)
 2. (2)
 3. (3)
 4. (4)
 5. (2)
 6. (1)
 7. (8)
 8. (4)
 9. (2)
 10. (1)
Levertijd
 1. (11)
Stoffen
 1. (1)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Serums

(11 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Serums (11 artikelen)
Bekijk alles

Skeyndor is een luxe huidverzorgingmerk, van origine uit Barcelona. De merknaam is afgeleid van de woorden skin, wat huid betekent, en d’or, wat van goud betekent. Dit is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Skeyndor wil de huid zo prachtig mogelijk laten stralen, door middel van goede verzorging.

Skeyndor heeft verschillende serums in het assortiment. Zo zijn er producten voor de gevoelige huid, de rijpere huid en pigmentvlekjes. Voor iedere huid is een passend product verkrijgbaar. Daarnaast zijn de producten opgedeeld in productlijnen.

Skeyndor Power C+ Pure Vitamin C Concentrate is een behandeling met 14 ampullen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de helderheid en de glans van de huid in een paar sessies worden hersteld. Skeyndor Eternal Serum is een regenererend serum voor de huid in het gezicht. De anti-aging behandeling heeft een langdurig effect. Het serum is erg geconcentreerd en werkt revitaliserend en vernieuwend op de huid. Skeyndor Aquatherm S.O.S. Anti-Redness is een verzachtend en kalmerend serum. Dit serum is geschikt voor alle huidtypen. Het serum geeft frisheid en onmiddellijke verlichting bij een trekkerige huid. Ook is er een serum voor het lichaam. Skeyndor Spa Senses Caresse Body Serum is een krachtig serum voor de huid. Dit serum werkt snel en langdurig in op de huid. Dankzij toegevoegde extracten van rozen en orchidee ruikt het serum lekker bloemig. 

Skeyndor heeft een uitgebreide collectie producten. Zo is er altijd een crème of serum te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Heeft u vragen over antiveroudering van Skeyndor? Neem gerust contact op met onze klantenservice!