Merken
 1. (11)
Huidtype
 1. (3)
 2. (3)
 3. (3)
 4. (3)
 5. (3)
 6. (2)
 7. (3)
 8. (3)
 9. (2)
 10. (2)
Levertijd
 1. (11)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Skeyndor Zonproducten

(11 artikelen)
Bekijk alles
Skeyndor Zonproducten (11 artikelen)
Bekijk alles

Skeydor Zonproducten

Skeyndor is een luxe huidverzorgingsmerk dat uit Brazilië komt. De merknaam is afgeleid van de woorden skin en d’or. Dit betekent ‘’ huid van goud’’ en is precies wat Skeyndor uit wil stralen. Door middel van een goede verzorging, wil Skeyndor de huid zo mooi mogelijk laten stralen. Skeyndor heeft verschillende zonproducten in het assortiment. De zon is een energiebron die bijdraagt aan de juiste ontwikkeling van mensen, dieren en planten. De straling kan daarintegen bewezen schadelijk zijn voor de huid.

Sun!

Voor een veilige bescherming is het belangrijk om te weten aan welke verschillende soorten zonnestraling we worden blootgesteld. Alle energie die de aarde bereikt bestaat voornamelijk uit:

 • Infrarood stralen - Ze geven het gevoel van warmte en zijn verantwoordelijk voor een zonnesteek. Ze versnellen ook huidveroudering. 
 • Zichtbaar licht - Dit moduleert de hormoonfunties dankzij de anti-depressieve werking, maar versnelt wederom ook de huidveroudering.
 • UV A - Dringen door tot de diepste niveaus van de dermis en zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor fotoveroudering en medeverantwoordelijk voor huidkanker.
 • UV B - Hierdoor bruint de huid en krijgt de huid vitamine D maar is tevens een directe oorzaak van huidschade zoals zonneverbranding en huidkanker. 

Naast de verschillende soorten zonnestraling waar we aan blootgesteld worden is het ook belangrijk om te weten welke factoren deze stralingen beïnvloeden:

 • Hoogte - Hoe hoger u komt, des te meer de intensiteit van de zonnestraling toe neemt. 
 • Klimaat - Wolken en waterdamp blokkeren de stralen niet.
 • Invalshoek - De intensiteit van de zonnestraling varieert afhankelijk van de hoek waarmee de straling het aardoppervlak raakt. 
 • Tijdstip - Tussen 11:00 uur een 15:00 uur is de zon op zijn sterkst. 
 • Seizoen - De weerkaatsing van de zonnestralen op de aarde is ook gedurende het hele jaar, met de verschillende seizoenen, anders. 
 • Oppervlak - De reflectie van de zonnestralen varieert afhankelijk van de ondergrond van het aardoppervlak. 

Skeyndor Sun

Het is belangrijk om de huid te beschermen tegen de zonstralingen. Voorkomen is beter dan genezen zullen we maar zeggen. De zonproducten van Skeyndor kunnen helpen bij het beschermen van de huid. Het assortiment bestaat uit verschillende producten. Voorbeelden hiervan zijn; Skeyndor Aquatherm Tinted Defence Cream SPF 15, een crème voor dagelijks gebruik. Dit is een lichtgekleurde dagcrème met een matterend effect en is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Skeyndor Radiance Renewing Renewal Cream is een gezichtscrème die speciaal ontwikkeld is voor de droge of verouderde huid en Skeyndor Radiance Renewing Renewal Emulsion is speciaal ontwikkeld voor de gemengde huid.

Naast bovenstaande producten heeft Skeyndor nog een uitgebreide collectie aan producten. Zo is er altijd een zonproduct te vinden voor u. De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Beauty advies

Heeft u nog vragen over de producten van Skeyndor? U kunt altijd bij een van onze beauty agents terecht voor een persoonlijk advies. Zij staan op werkdagen van 09:00 uur tot 20:30 uur voor u klaar en zijn te bereiken via +31 (0) 13 530 2010 of via [email protected]