We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Solis

Solis is opgericht in 1908 in Zurich. Een succesvol bedrijf dat al meer dan 100 jaar kwaliteit, comfort en innovatie brengt. Solis is een van de belangrijkste fabrikanten en aanbieders van elektrische apparaten. Sinds het oprichten van het bedrijf is Solis haar gedachtegoed en handelswijze altijd trouw gebleven. Met als doel het leven van de consument stijlvol te verrijken door middel van hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, die tegelijkertijd ook aangenaam, eenvoudig en efficiënt zijn vormgegeven. De wensen en behoeften van de klant zijn altijd topprioriteit van Solis. Daarom is Solis een erg vernieuwend merk waarvan de kwaliteitsproducten in meer dan 40 landen worden verkocht! Een duidelijk credo van het bedrijf is dan ook: het draait allemaal om het voordeel van de klant.

De productlijn van Solis

Naast huishoudelijke producten is Solis ook gespecialiseerd in beautyproducten. Solis heeft een ruim assortiment Beautyproducten waarbij u kunt denken aan föhns, stijltangen, accessoires en vele anderen. Door de jarenlange ervaring is Solis een betrouwbaar en gerespecteerd merk op de beautymarkt van vandaag en morgen!

Solis producten online bestellen

Bestel vandaag nog het brede assortiment van Solis bij Johnbeerens.com en creëer de look die u wenst met de föhns van Solis. De föhns zijn van professionele kwaliteit. Heeft u vragen over het merk Solis of over de beautyproducten dan kan u contact opnemen via de mail: beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag