Merken
 1. (4)
Levertijd
 1. (4)
Wattage
 1. (1)
 2. (2)
Diffuser
 1. (1)
 2. (3)
Aantal warmtestanden
 1. (1)
 2. (2)
Digitaal
 1. (3)
Kleuren
 1. (1)
 2. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Solis

(4 artikelen)
Bekijk alles
Solis (4 artikelen)
Bekijk alles

Solis is opgerich in 1908 in Zurich. Een succesvol bedrijf dat al meer dan 100 jaar kwaliteit, comfort en innovatie brengt. Solis is een van de belangrijkste fabrikanten en aanbieders van elektrische apparaten. Sinds de oprichting van het bedrijf is Solis haar gedachtegoed en handelswijze altijd trouw gebleven. Met als doel het leven van de consument stijlvol te verrijken door middel van hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, die tegelijkertijd ook aangenaam, eenvoudig en efficiënt zijn vormgegeven. De wensen en behoeften van de klant zijn altijd topprioriteit van Solis.

Zo is de ontwikkeling van Solis erg groot en produceren ze kwaliteitsproducten die in meer dan 40 landen worden verkocht. Ze verzorgen producten die ervoor zorgen dat met plezier heeft en geniet met vrienden. Een duidelijk credo van het bedrijf is dan ook: het draait allemaal om het voordeel van de klant.

Naast huishoudelijke producten is Solis ook gespecialiseerd in Beautyproducten. Solis heeft een ruim assortiment Beautyproducten waarbij u kunt denken aan föhns, stijltangen, accessoires en vele anderen. Door de jarenlange ervaring is Solis een betrouwbaar en gerespecteerd merk op de beautymarkt van vandaag en morgen!

Heeft u nog verdere vragen over een Solis product? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.