Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Wattage
  1. (1)
Diffuser
  1. (1)
Aantal warmtestanden
  1. (1)
Digitaal
  1. (1)
Kleuren
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Solis Fohn met Wandmontage

(1 artikel)
Bekijk alles
Solis Fohn met Wandmontage (1 artikel)
Bekijk alles

Naast de normale föhns heeft Solis ook föhns met wandmontage. Deze zijn gemakkelijk in gebruik. De föhns met wandmontage hebben geen normale stekker en moeten dus direct geplaatst worden op een stroomtoevoer. Makkelijk te gebruiken en ideaal omdat u zo verder geen andere materialen verbrand en de föhn altijd op dezelfde plek heeft dus niet kwijt raakt.

Solis produceert al vanaf 1933 föhns van professionele kwaliteit. Deze föhns worden is veel kapsalons gebruikt verspreid over de hele wereld. Het assortiment is erg uitgebreid en doordoor is er voor ieder haartype een geschikte föhn, die geproduceerd is met hoge kwaliteit. De föhns zijn bekend bij menig vrouw. Solis heeft jarenlange ervaring en is een betrouwbaar en gerespecteerd merk op de beautymarkt.

Gebruik voor een optimaal resultaat de Solis Föhns in combinatie met de hittebestendige spray. Dit is een spray die het haar beschermt tegen de hitte van de stylingtools.

Welke look u ook wilt creëren, de Föhns van Solis staan voor u klaar. Heeft u nog vragen over de föhns met wandmontage van Solis? Neem gerust contact op met onze klantenservice!