Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sun Laboratories

(1 artikel)
Bekijk alles
Sun Laboratories (1 artikel)
Bekijk alles

Sun Laboratories

Sun Laboratories is een gevestigd familiebedrijf sinds 1983 met een kwart eeuw ervaring in de zelf bruining producten. Sun Laboratories is de eerste professionele zelf bruinende fabrikant en distributeur. Het is allemaal 27 jaar geleden begonnen onder de naam Giesee. Gisela Hunter had de visie om een manier van direct bruinen zonder schadelijke stralen van de zon te ontwikkelen. Ze wist dat er mensen waren die een gezonde en stralend bruine huid het gehele jaar door wensen. De  formules zijn gemaakt en de resultaten waren fenomenaal. Gisala’s idee groeide uit tot een bloeiend bedrijf en vandaag de dag is Sun Laboratories de eigenaar van hun eigen laboratoria in Chatsworth, Californië. De bruinings producten zijn ontwikkeld, geproduceerd, gebotteld en verscheept over heel de wereld. Sun Laboratories blijft innoveren op het gebied van zelf bruinende producten. Deze unieke bruinings producten zijn zowel voor professioneel gebruik als voor de consument

De zelf bruinende producten van Sun Laboratories

In het assortiment van JohnBeerens.com is de Sun Laboratories Self Tanning Micro Mist Spray te vinden. Wenst u graag een gezond ogende, natuurlijke en egaal gebruinde teint waar u dagen lang plezier van heeft dan is deze Self Tanning Micro Mist Spray ideaal voor uw huid. Deze zelf bruinende spray is zuinig in gebruik, laat geen strepen of vlekken achter, droogt snel en geeft een natuurlijk resultaat. De spray is gemakkelijk en snel aan te brengen en kan over het hele lichaam en gezicht worden gebruikt. Geschikt voor alle huidtypen.

Online bestellen

Geef uw huid een stralende bruine teint en bestel vandaag nog uw favoriete zelf bruinings product van Sun Laboratories. Een goede bruinings spray is essentieel voor een mooie bruine teint van uw huid. Indien u twijfelt over welke bruinings spray het beste bij uw wensen aansluit, kunt u  telefonisch contact opnemen met onze beautyspecialisten via +31(0)13-530 20 of per e-mail via [email protected].