Merken
  1. (34)
Huidtype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
  5. (1)
Levertijd
  1. (34)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

T.LeClerc

(34 artikelen)
Bekijk alles
T.LeClerc (34 artikelen)
Bekijk alles

In 1881 opende Theopile LeClerc, de bekende apotheker, zijn apotheek in het prestigieuze hart van Parijs, nabij het Place de la Madeleine. Geboren in een familie van schilders en kunstenaars, werd hij ook een liefhebber van kunst en schoonheid, gebruikmakend van de kelder van zijn apotheek om zijn diverse preparaten te maken. Op deze manier werd een rijst poeder van uitzonderlijke lichtheid en finesse, het T.LeClerc poeder, geboren. Dit poeder was onmiddellijk een hit bij de elegante vrouwen van Parijs in de Belle Epoque, die hun lof uitspraken over het poeder.

Tegenwoordig is T.LeClerc een bekend Frans Schoonheids- en cosmeticamerk, met producten gebaseerd op rijstpoeder en rijstolie. 130 Jaar ervaring gecombineerd met producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, staan garant voor topkwaliteit en klasse. De kleuren blijven lang mooi en blijven perfect op de huid zitten, zonder te vervagen of uit te lopen. Dankzij de verfijnde samenstelling wordt zelfs de meest gevoelige huid niet verstikt.

De poeders, oogschaduw, rouge en foundations zijn zo verfijnd dat men nooit een masker zal zien als men de basis make-up aangebracht heeft. Er is een groot assortiment kleuren voor zowel winter, herfst, zomer als lente.  T.LeClerc gebruikt uitsluitend natuurlijke kleurstoffen, waardoor men niet snel een allergische reactie zal krijgen. De mascara's zijn verzorgend en klonteren niet.

Vandaag de dag maken veel make-up professionals, actrices en topmodellen gebruik van deze rijst poeder met zijn perfecte greep, extreme finesse en echte matterende capaciteit.  

Mocht u nog vragen hebben over T.LeClerc. Bel dan gerust naar onze adviseurs.