Merken
  1. (10)
Levertijd
  1. (10)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

T.LeClerc Make-Up Kwasten

(10 artikelen)
Bekijk alles
T.LeClerc Make-Up Kwasten (10 artikelen)
Bekijk alles

T.LeClerc is tegenwoordig een bekend Frans Schoonheids- en cosmeticamerk, met producten gebaseerd op rijstpoeder en rijstolie. 130 Jaar ervaring gecombineerd met producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, staan garant voor topkwaliteit en klasse. De kleuren blijven lang mooi en blijven perfect op de huid zitten, zonder te vervagen of uit te lopen. Dankzij de verfijnde samenstelling wordt zelfs de meest gevoelige huid niet verstikt.

In de lijn T.LeClerc Make-Up Kwasten zitten producten waarmee men diverse make-up producten met het grootste gemak en op een mooie wijze kan aanbrengen. Deze producten bevatten soepele en zachte borstelharen, welke een aangename ervaring voor de huid zullen zijn. Met de diverse producten uit deze lijn kan men het gezicht op de mooiste en meest eenvoudige manieren een natuurlijke dekking geven, onvolkomenheden wegwerken of een fantastische uitstraling meegeven aan het gezicht.

T.LeClerc Angled Blush Brush is een licht afgeplatte borstel met een schuine punt. De borstelharen zijn gemaakt van natuurlijk haar. Deze vrijwel eeuwige borstel behoudt de vorm voor vele jaren en is dus langdurig te gebruiken.

T.LeClerc Foundation Brush S3 is gemaakt van hoge kwaliteit borstelharen onder professionele toezicht. De borstel biedt een soepele en gelijke toepassing van foundation. T.LeClerc Small Retractable Brush helpt om een fluwelen-egale teint te creëren. De borstel is gemaakt van 100% natuurlijke vezels en is zacht voor de huid. T.LeClerc Eye Contour Liner Brush 6 is ideaal voor het bouwen van kleurintensiteit.

Mocht u nog vragen hebben over T.LeClerc Make-Up Kwasten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.