Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

T.LeClerc Concealer

(2 artikelen)
Bekijk alles
T.LeClerc Concealer (2 artikelen)
Bekijk alles

T.LeClerc is tegenwoordig een bekend Frans Schoonheids- en cosmeticamerk, met producten gebaseerd op rijstpoeder en rijstolie. 130 Jaar ervaring gecombineerd met producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, staan garant voor topkwaliteit en klasse. De kleuren blijven lang mooi en blijven perfect op de huid zitten, zonder te vervagen of uit te lopen. Dankzij de verfijnde samenstelling wordt zelfs de meest gevoelige huid niet verstikt.

In de lijn T.LeClerc Concealers zitten producten die gebruik maken van dezelfde unieke formule als waarmee T.LeClerc groot is geworden. De producten zijn van uiterst hoge kwaliteit en bevatten natuurlijke ingrediënten. Met de diverse producten uit deze lijn kan men het gezicht op de mooiste en meest eenvoudige manieren een natuurlijke dekking geven en onvolkomenheden wegwerken.

T.LeClerc Primer Translucide is een handige primer om te gebruiken zodat de foundation mooier en langer zal blijven zitten met een mooie, foutloze en stralende finish. T.LeClerc Professional Concealer Pencil  zorgt voor een gladde en romige waterdichte textuur. De concealer is verrijkt met rijst wax. De concealer voorziet in een matte satijnen afwerking en dekt feilloos alle onvolkomenheden. T.LeClerc Correcting Fluid corrigeert donkere kringen onder de ogen en verbergt tekenen van vermoeidheid. De lichtverspreidende formule, verrijkt met hydraterende ingrediënten, behandelt en beschermt op zachte wijze de tere huid rond de ogen.

Mocht u nog vragen hebben over T.LeClerc Concealers, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.