Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

T.LeClerc Make-Up Poeder

(2 artikelen)
Bekijk alles
T.LeClerc Make-Up Poeder (2 artikelen)
Bekijk alles

T.LeClerc is tegenwoordig een bekend Frans Schoonheids- en cosmeticamerk, met producten gebaseerd op rijstpoeder en rijstolie. 130 Jaar ervaring gecombineerd met producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, staan garant voor topkwaliteit en klasse. De kleuren blijven lang mooi en blijven perfect op de huid zitten, zonder te vervagen of uit te lopen. Dankzij de verfijnde samenstelling wordt zelfs de meest gevoelige huid niet verstikt.

In de lijn T.LeClerc Make-Up Poeders zitten de unieke en authentieke poeders waarmee het merk groot is geworden. Deze producten zijn van uiterst hoge kwaliteit en bevatten natuurlijke ingrediënten. Met de poeders uit deze lijn kan men het gezicht op de mooiste en meest eenvoudige manieren een natuurlijke look geven.

T.LeClerc Pressed Powder is een collectie prachtige kleuren in compacte poedervorm. T.LeClerc Loose Powder Travel Box is een collectie prachtige kleuren in poedervorm van T.LeClerc in een reisdoosje. T.LeClerc Loose Powder is een collectie prachtige kleuren in poedervorm van T.LeClerc. De grote variatie aan kleuren in deze collectie maakt het voor iedereen mogelijk om de juiste te vinden. Alle producten zijn vrij van parfum.

Mocht u nog vragen hebben over T.LeClerc Make-Up Poeder, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.