Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

T.LeClerc Nagelverzorging

(1 artikel)
Bekijk alles
T.LeClerc Nagelverzorging (1 artikel)
Bekijk alles

T.LeClerc is tegenwoordig een bekend Frans Schoonheids- en cosmeticamerk, met producten gebaseerd op rijstpoeder en rijstolie. 130 Jaar ervaring gecombineerd met producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, staan garant voor topkwaliteit en klasse. De kleuren blijven lang mooi en blijven perfect op de huid zitten, zonder te vervagen of uit te lopen. Dankzij de verfijnde samenstelling wordt zelfs de meest gevoelige huid niet verstikt.

In de lijn T.LeClerc Nagel Verzorging zitten producten die gebruik maken van dezelfde unieke formule als waarmee T.LeClerc groot is geworden. De producten zijn van uiterst hoge kwaliteit en bevatten natuurlijke ingrediënten. Met de diverse producten uit deze lijn kan men de nagels op de mooiste en meest eenvoudige manieren een mooie kleur meegeven en hiermee de uitstraling van de nagels en de hand in zijn geheel flink verbeteren.

T. LeClerc Nail Enamel is een sneldrogende, glanzende nagellak met een intense kleur. De Mica en Cysteïne die in de nagellak zijn verwerkt zorgen voor versterking en bescherming van de nagels. Deze nagellak is vrij van parabenen.

Mocht u nog vragen hebben over T.LeClerc Nagel Verzorging, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.