Merken
  1. (9)
Levertijd
  1. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

T.LeClerc Oogverzorging

(9 artikelen)
Bekijk alles
T.LeClerc Oogverzorging (9 artikelen)
Bekijk alles

T.LeClerc is tegenwoordig een bekend Frans Schoonheids- en cosmeticamerk, met producten gebaseerd op rijstpoeder en rijstolie. 130 Jaar ervaring gecombineerd met producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, staan garant voor topkwaliteit en klasse. De kleuren blijven lang mooi en blijven perfect op de huid zitten, zonder te vervagen of uit te lopen. Dankzij de verfijnde samenstelling wordt zelfs de meest gevoelige huid niet verstikt.

In de lijn T.LeClerc Oog Verzorging zitten diverse producten die gebruik maken van dezelfde unieke formule als waarmee T.LeClerc groot is geworden. De producten zijn van uiterst hoge kwaliteit en bevatten natuurlijke ingrediënten. Met de diverse producten uit deze lijn kan men de ogen op de mooiste en meest eenvoudige manieren een fantastische look geven. Denk hierbij aan diverse oogpotloden, mascara  en bijvoorbeeld oogschaduw.

T.LeClerc Anti-Fatigue Eye Pencil is een uiterst nauwkeurig potlood die een prachtig bedekkende, satijn gladde textuur aanbrengt. Deze is te verzachten door simpelweg zachtjes te wrijven met de vingertoppen. T.LeClerc Eyebrow Pencil is een wenkbrauwpotlood met poederachtige textuur. Dit wenkbrauwpotlood maakt een zeer schone en precieze lijn. Oliën en plantenextracten zorgen voor een zachte en soepele toepassing.

T. LeClerc Eyeshadow Quartet is een fijne, zachte oogschaduw. De ogen zullen er fantastisch uitzien met deze elegante oogschaduwkleuren. T. LeClerc Eyeliner pen is perfect voor het omlijnen van het oog. De smalle puntige vorm van deze eyeliner zorgt voor een dunne, precieze lijn op het ooglid.

T. LeClerc Mascara Volume Waterproof zorgt voor langere en vollere wimpers. Deze mascara biedt alle kwaliteiten en garandeert een waterdichte volle look. T. LeClerc Mascara Twist bevat hydraterende eigenschappen, welke breuk en schilfering van de wimpers voorkomt. Door het gepatenteerde 3D penseel zullen de wimpers ook niet aan elkaar gaan plakken waardoor een meer open en vollere look wordt gecreëerd.

 Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.