We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Tangle Teezer Aqua Splash

De Aqua Splash haarborstel van Tangle Teezer is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de douche of in bad. Deze haarborstel is geschikt voor alle haartypes en verdeelt shampoo en conditioner geleidelijk door het haar. De borstel heeft een rond design met een hol midden, waardoor water en producten zich niet ophopen in de borstel maar door het midden van de borstel wegspoelen. Tangle Teezer maakt gebruik van een uniek design waarbij korte en lange flexibele borstels elkaar afwisselen, de lange borstels halen de klitten uit het haar en de korte borstels zorgen voor zacht en glanzend haar.

Gebruik

De Tangle Teezer Aqua Splash is enorm eenvoudig in gebruik. De borstel kan makkelijk vastgehouden worden in het midden. Haal de borstel, tijdens het douchen, door het haar en klitten worden snel en gemakkelijk verwijderd terwijl overtollig product en water door het midden van de borstel worden afgevoerd. Na het douchen is het haar ontklit en klaar om gestyled te worden!

Tangle Teezer online bestellen

Deze speciale Tangle Teezer haarborstel voor onder de douche is snel en eenvoudig online te bestellen op JohnBeerens.com. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze collega’s via [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 – 5 30 20 10. Wij helpen u graag!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje