We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Tangle Teezer Flower Pot

De Tangle Teezer Flower Pot is speciaal ontworpen voor kinderen. Door het vrolijke bloemendesign van deze haarborstel wordt het haren borstelen een feest! Naast het kleurrijke design, biedt de Tangle Teezer Flower Pot ook geweldige professionele kwaliteit waardoor het borstelen van het haar pijnloos en gemakkelijk verloopt. Tangle Teezer gebruikt een uniek systeem voor zijn haarborstels waarbij korte en lange flexibele borstels worden afgewisseld. De lange borsteltjes maken het haar vrij van klitten en de korte borsteltjes geven het haar een glanzende look. De Tangle Teezer Flower Pot is te gebruiken bij alle haartypes en zowel op nat als op droog haar.

Multifunctioneel design

De bloemenbak, die dient als houder voor de haarborstel, kan ook gebruikt worden als opbergbakje voor haarelastieken en speldjes. Dit maakt de Tangle Teezer Flower Pot extra leuk en praktisch!

Flower Pot Online bestellen

Deze vrolijke haarborstel is veilig en makkelijk online te bestellen via JohnBeerens.com. Voor 22.00 besteld is morgen in huis. Als er vragen zijn over deze ideale haarborstel voor kinderen is onze beautycare bereikbaar via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag