We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Tannymaxx

Tannymaxx is hét merk als u op zoek bent naar verzorgende bruiningsproducten! Tannymax is een Duits merk met bruinings- en verzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen worden de ontwikkeling en productie van de producten van Tannymax volledig in Duitsland uitgevoerd. Tannymax is razend populair en wordt internationaal veel verkocht! Tannymaxx heeft een enorm assortiment aan verzorgende lotions en prachtige bruiningscrèmes. De prachtige verpakkingen van Tannymax zullen u een ultiem luxe gevoel geven!

Het assortiment van Tannymaxx

JohnBeerens.com biedt een uitgebreide collectie aan Tannymaxx producten. Zo is er bijvoorbeeld de luxueuze Tannymaxx Beluga lijn, de producten uit deze lijn bevatten kaviaar extract waardoor ze snel in de huid trekken en de huid zullen verstevigen. Ook is er de Tannymaxx Gold 999,9 lijn, deze verzorgende producten met een lichte perzikgeur accentueren de goude gloed in huid terwijl de huid intens gevoed wordt. Tannymax biedt zowel producten die de huid voorbereiden op een tan als producten die nazorg bieden voor een gebruinde huid. Ook zijn er prachtige bruiningsproducten die elk gewenst resultaat kunnen leveren, van een subtiele bruine gloed tot een intens bruine kleur. 

Tannymaxx online bestellen

Wilt u de prachtige producten van Tannymaxx morgen al in huis hebben? Bestel dan vandaag nog, veilig en snel, via JohnBeerens.com! Heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste verzorgings- of bruiningsproducten, dan kunt u altijd terecht bij ons team van beautyexperts. Wij zijn bereikbaar via beautycare@johnbeerens.com of op werkdagen telefonisch via +31 (0)13 5 30 20 10. Wij helpen u graag!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag