We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

That’So

That’So is een Italiaans merk dat zich focust op het creëren van de beste bruiningsproducten. Het merk biedt de meest makkelijke en veilige manier van zelfbruinen die er te vinden is. Met de bruiningsproducten van That’So hoeft u de risico’s van UV-straling van de zon niet meer te lopen maar kunt u veilig en snel een tan verkrijgen vanuit huis. Of u nu het liefst een mouse, een spray of een lotion gebruikt, That’So biedt het allemaal! That’So is al vanaf 1994 op de markt en inmiddels internationaal erg geliefd. Het merk besteedt veel aandacht aan onderzoek en hecht veel waarde aan de reacties van klanten, hierdoor kunnen zij zich aanpassen aan de consument en ontstaan de beste producten!

Het aanbod van JohnBeerens.com

JohnBeerens.com biedt een ruim assortiment aan That’So Sun Makeup producten. Deze producten zijn bedoeld als make-up producten voor het lichaam die het effect van de zon nabootsten, zonder de gezondheidsrisico’s van de zon. Ideaal! Er zijn verschillende producten die verschillende resultaten geven, van een subtiele look tot een intens gebruinde huid! Ook zijn de That’So producten verkrijgbaar in verschillende vormen, zo is er een mousse, een lotion én een spray. That’So biedt dus alles wat u nodig heeft voor prachtige gebruinde look!

Bestel That’So online

Wilt u ook een stralende gebruinde huid deze zomer? Bestel dan de producten van That’So veilig en snel online via JohnBeerens.com. Als u vandaag bestelt heeft u ze morgen al in huis! Bij vragen over de bruiningsproducten van That’So of over het merk zelf kunt u altijd terecht bij onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 5 30 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag