Merken
  1. (53)
Levertijd
  1. (53)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

The New Black

(53 artikelen)
Bekijk alles
The New Black (53 artikelen)
Bekijk alles

The New Black is een innovatief, kwalitatief en hoogwaardig nagellak merk. The New Black staat bekend om het  vooruitlopen op de trends en het kiezen van de beste kleur combinaties. The New Black verkoopt haar nagellakken voornamelijk in sets, zodat thuis gemakkelijk een salon resultaat bereikt kan worden. The New Black lanceert de ene modieuze en hippe nagellakset na de andere. Of het nu de nieuwste ombré trend is of de typografie stickers voor op uw nagels.

De nagellak van The New Black is zijn alleen hip, trendy en leuk, maar ook nog eens vega-vriendelijk en kamfer-, tolueen-, DBP en formaldehydevrij. Deze stoffen kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid en zorgen voor bijvoorbeeld geheugenproblemen. Deze stoffen zitten daarom  NIET in de nagellakken van The New Black. Er worden alleen maar de beste ingrediënten in verwerkt en de nagellak is slijtvast. Hierdoor gaat The New Black een lange tijd mee en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

The New Black heeft verschillende collecties, elk bestaande uit unieke kleuren en combinaties. Er kan een keuze worden gemaakt uit de Ombré collectie, Digital Underground, Subculture, Glimmer Twins, Love Match, Super Swagger en Typograhpy. Naast deze standaard collectie heeft The New Black ook een aantal specials in het assortiment en zelfs nagellak voor de mannen.

The New Black nagellaksets zijn helemaal hot in de Verenigde Staten en nu ook te verkrijgen bij JohnBeerens.com!

Heeft u vragen over de producten van The New Black? Onze klantenservice helpt u graag verder.