Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

The New Black Advanced Ombré

(1 artikel)
Bekijk alles
The New Black Advanced Ombré (1 artikel)
Bekijk alles

The New Black Advanced Ombré spelen in op de gewilde Ombré trend. Ombré wil zeggen dat er een kleurverloop van licht naar donker of andersom is. The New Black maakt deze trend voor op de nagels bereikbaar door een collectie van verschillende tinten. Deze tinten zijn speciaal op elkaar aangepast om dit Ombré effect te bereiken. De lakken zijn ook los van elkaar prachtig te dragen. The New Black Advanced Ombré is een uitbreiding op de Original Ombré collectie en bestaat uit twee betoverd mooie sets.

The New Black Advanced Ombré Cloudy Ballet, is een unieke combinatie van vijf prachtige kleuren nagellak. De kleuren zijn geïnspireerd op de betoverende kleuren van verschillende wolken en een donkere lucht. De nagellakset wordt dan ook liefkozend ‘ wolken ballet’  genoemd. The New Black Advanced Ombré Cloudy Ballet bestaat uit een licht roze metallic lak, een lichte perzik kleur, een roze glitter lak, een oudroze lak met zilveren glinsters en een donkerroze lak.

The New Black Stormy Vapor. De kleuren in deze nagellakset zijn geïnspireerd door het onweer en zijn angstaanjagend mooi. Of het nu regent of de zon schijnt met deze nagellakset creëert u een prachtige ombré look. The New Black Advanced Ombré Stormy Vapor set bestaat uit één lichtgrijs metallic, één violet metallic lak, één donkerblauw lak, één grijze glitter lak en één licht rozige metallic lak.

Heeft u vragen over de producten van The New Black Advanced Ombré? Onze klantenservice helpt u graag verder!