Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

The New Black Demi Lovato

(1 artikel)
Bekijk alles
The New Black Demi Lovato (1 artikel)
Bekijk alles

The New Black Demi Lovato collectie is ontworpen in samenwerking met zangeres Demi Lovato. De Amerikaanse zangeres en coach van X-Factor staat bekend om haar prachtige nagels. Elke keer weer slaagt Demi Lovato erin het publiek te verrassen met een prachtige creatie. Om die unieke nagels zelf te creëren, zijn er vijf verschillende sets uitgebracht door The New Black. Drie van deze sets bestaan uit twee lakken met een potje met studs. Ook is er een prachtige set met vier lakken en een potje met diamantjes. Tenslotte is er een unieke set met vijf lakken. Door deze nagellak collectie is het mogelijk om zelf unieke en prachtige nagels te creëren waarmee u de show kunt stelen.

The New Black heeft onder andere de prachtige set In Love. Deze set bestaat uit vier mooie kleuren die geïnspireerd zijn op romantiek en liefde. In deze set zit ook een potje met diamantjes waardoor er een verassend effect ontstaat. De vier kleuren lak in deze set zijn gebaseerd op de tinten van violet en lila.

Heeft u vragen over een van de nagellaksets van The New Black Demi Lovato? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.