Merken
  1. (5)
Levertijd
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

The New Black Digital Underground

(5 artikelen)
Bekijk alles
The New Black Digital Underground (5 artikelen)
Bekijk alles

The New Black Digital Underground is een collectie samengesteld met bekende nagelstylisten uit Amerika. De Digital Underground collectie bestaat uit twee delen.

Drie lakken van de Digital Underground collectie zijn gemaakt samen met Madeline Poole. Madeline Poole is een nagelstylist uit Los Angeles en is gespecialiseerd in op maat gemaakte nagel decoratie. De nagellaksets van Madeline Poole bestaan uit The New Black Digital Underground Nile, Shibuya en Seine. De sets bestaan elk uit vier gekleurde lakken en een opvallende striper lak. Met de striper lak kan er met precisie gewerkt worden op de nagel.

De andere drie lakken uit de Digital Underground collectie zijn gemaakt in samenwerking met Christina Rinaldi. Christina Rinaldi is een een nagelstylist uit Brooklyn staat bekend om haar creatieve kunsten. Haar nagellaksets zijn een combinatie van haar artistieke carrière in combinatie met haar obsessie voor het internet en bewegende objecten. The New Black Noble Spirit, Heathered en Rebel Edge zijn een weerspiegeling van haar werk en een waar kunstwerk op uw nagels.

Heeft u vragen over de producten van The New Black Digital Underground? Onze klantenservice helpt u graag verder!