Merken
  1. (5)
Haartype
  1. (2)
  2. (5)
Levertijd
  1. (5)
Stoffen
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

TIGI Bed Head Colour Goddess

(5 artikelen)
Bekijk alles
TIGI Bed Head Colour Goddess (5 artikelen)
Bekijk alles

TIGI Bed Head Colour Goddess

TIGI staat aan de top van de haarcosmetica branche en heeft geweldige haarverzorgingsproducten, maar bovenal ook super goede styling producten. TIGI is een snel innoverend merk en speelt in op de nieuwste modetrends, waardoor u qua haarverzorging altijd meeloopt met de mode. De productverpakkingen van TIGI zijn erg trendy en kleurrijk, waardoor uw badkamer meteen flink wordt opgefleurd.  

TIGI Bed Head Colour Goddess is de nieuwe lijn van TIGI voor roodharigen en brunettes. Deze lijn  bevat shampoo, conditioner en een haarmasker. Deze voorkomen het vervagen van de geverfde haarkleur en geeft het haar een volle en diepe kleur. 

De formule van TIGI Bed Head Colour Goddess bevat keratine, kokosolie en amandelolie, die het haar verzacht en voedt. Deze lijn van TIGI Bed Head zorgt voor gekleurd haar en optimaliseert de levendigheid van de haarkleur. 

Wilt u meer informatie over TIGI Bed Head Colour Goddness? Dan kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.