Merken
  1. (2)
Haartype
  1. (2)
  2. (1)
Levertijd
  1. (2)
Stoffen
  1. (1)
  2. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

TIGI Catwalk Curlesque

(2 artikelen)
Bekijk alles
TIGI Catwalk Curlesque (2 artikelen)
Bekijk alles

TIGI Catwalk Curlesque

TIGI staat aan de top van de haarcosmetica branche en heeft geweldige haarverzorgingsproducten, maar bovenal ook super goede styling producten. TIGI is een snel innoverend merk en speelt in op de nieuwste modetrends, waardoor u qua haarverzorging altijd meeloopt met de mode. De productverpakkingen van TIGI zijn erg trendy en kleurrijk, waardoor uw badkamer meteen flink wordt opgefleurd. 

De TIGI Catwalk collectie is geïnspireerd door de mode maar ontworpen door de kappers. Zo kunnen de meest gewilde trends vanuit de catwalk ook thuis en in de salon gecreëerd worden. Er zijn drie verschillende lijnen, zo is er Your Highness om volume te creëerden, Sleek Mystique voor glanzende steile lokken en Curlesque Curl om uw krullen te verzorgen en te stylen. Alle TIGI Catwalk lijnen bestaan uit geweldige verzorgings- en stylingproducten, daarnaast zijn ze geschikt voor alle haartypen.

Wilt u meer informatie over TIGI Catwalk? Dan kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.