Merken
  1. (4)
Levertijd
  1. (4)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

TIGI Catwalk Headshot

(4 artikelen)
Bekijk alles
TIGI Catwalk Headshot (4 artikelen)
Bekijk alles

TIGI Catwalk Headshot

TIGI staat aan de top van de haarcosmetica branche en heeft geweldige haarverzorgingsproducten, maar bovenal ook super goede styling producten. TIGI is een snel innoverend merk en speelt in op de nieuwste modetrends. De productverpakkingen van TIGI zijn erg trendy en kleurrijk, waardoor de badkamer meteen flink wordt opgefleurd. 

TIGI heeft verschillende lijnen. TIGI Catwalk Headshot lijn is er hier een van. De Catwalk producten zijn geïnspireerd door de mode, maar ontworpen door kappers. Alle TIGI Catwalk lijnen bevatten producten om het haar te verzorgen en te stylen, die geschikt zijn voor alle haartypen. Zo zijn de TIGI Catwalk Headshot Shampoo en Conditioner perfecte verzorgingsproducten om een mooie glans te krijgen en het haar intens te voeden. Hierdoor ontstaat een catwalk look. 

TIGI Sleek Mystique Look Lock Hairspray is een finishing spray die het haar fixeert, maar ook sealt, zodat het haar niet beschadigd kan worden en er een mooie glans ontstaat. TIGI Haut Iron Spray zorgt voor de beste bescherming tegen hete stylingtools en TIGI Blow Out Balm zorgt ervoor dat het haar sneller droog is tijdens het föhnen en zorgt voor een glossy uitstraling. 

Wilt u meer informatie over de TIGI Catwalk? Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.