Merken
  1. (14)
Haartype
  1. (2)
  2. (7)
  3. (1)
  4. (3)
Levertijd
  1. (14)
Stoffen
  1. (1)
  2. (4)
  3. (1)
Populair
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

TIGI Finishing

(14 artikelen)
Bekijk alles
TIGI Finishing (14 artikelen)
Bekijk alles

TIGI Finishing

TIGI staat aan de top van de haarcosmetica branche en heeft geweldige haarverzorgingsproducten, maar bovenal ook super goede styling producten. TIGI is een snel innoverend merk en speelt in op de nieuwste modetrends, waardoor u qua haarverzorging altijd meeloopt met de mode. De productverpakkingen van TIGI zijn erg trendy en kleurrijk, waardoor uw badkamer meteen flink wordt opgefleurd. 

TIGI heeft een breed scala aan producten die de laatste ‘finishing touch’ geven aan het haar. Met deze finishingproducten is het mogelijk de laatste draai te geven om de perfecte look en het creëren van een unieke stijl. TIGI biedt met de lijnen Bed Head, Curlesque en S-Factor haar finishingproducten aan. Door dit brede aanbod heeft TIGI voor iedere gewenste look en voor ieder haartype wel iets wils! Om het haar twee keer zoveel volume te geven dan normaal is de TIGI Bed Head Sugar Shock Bodifying Sugar Spray ideaal.

Wilt u meer informatie over TIGI Finishing? Dan kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.