Merken
  1. (7)
Haartype
  1. (4)
  2. (2)
  3. (1)
  4. (2)
  5. (1)
  6. (1)
Levertijd
  1. (7)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

TIGI Masker

(7 artikelen)
Bekijk alles
TIGI Masker (7 artikelen)
Bekijk alles

TIGI Masker

Soms heeft het haar extra verzorging nodig. Dan is een masker altijd een goede boost. TIGI is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige haarverzorgingsproducten dus het merk weet precies wat het haar nodig heeft.

TIGI Maskers voor ieder haartype

Voor droog en beschadigd haar is de TIGI Bed Head Recovery Mask een goede masker. Het product zorgt voor het herstel, voeding en hydratatie van het haar. Daarnaast geeft het een prachtige, natuurlijke glans.

Als het haar zwak en beschadigd is, dan is de TIGI Bed Head Resurrection Mask een redmiddel. De masker zorgt voor het herstel van het haar en is ideaal voor het haar dat een chemische behandeling heeft gehad of beschadigd is door de hitte. Het resultaat is heerlijk zacht haar met een mooie glans.

Het blonde haar wordt goed opgefrist door de TIGI Catwalk Fashionista Violet Mask. De parel extracten die in dit haarmasker zitten, zorgen er voor dat blond haar en highlights prachtig gaan stralen. Het haar wordt gehydrateerd, herstelt en beschermt, zodat het gezond wordt en blijft. Dankzij de antistatische functie van het masker,is het haar heerlijk glad en zacht zonder dat het statisch wordt na het borstelen.

TIGI Maskers bestellen

Geef uw haar de boost die het nodig heeft met de TIGI Maskers. Het haar wordt goed gevoed en optimaal verzorgd. Kunt u geen keuze maken of misschien heeft u een vraag over TIGI? Aarzel niet en vraag het aan onze beautyspecialisten? Wij staan iedere werkdag voor u klaar via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].